laatste afzwemmers bij de welters in wijhe

In zwembad De Welters in Wijhe zijn vrijdag 17 september een hoop gespannen gezichten te zien. Dan zwemmen namelijk de laatste kandidaten af voor hun A, B en C-diploma. Ruim 33 kinderen zwemmen af voor hun zwemdiploma A, 22 zwemmers gaan voor zwemdiploma B en tot slot zwemmen 10 kinderen af op zwemdiploma C.

Aansluitend reikt wethouder Ans Otterloo de diploma’s uit. Zaterdagmiddag 18 september sluit het zwembad en is het zwemseizoen 2010 ten einde.

De beoordelingscommissie bestaat dit jaar uit: Stefan Klieverink en Tonny van Aefst. Zij kijken onder toezicht van de rapporteur van de Nationale Raad Zwemdiploma’s of de examenkandidaten terecht een diploma krijgen.

Op zaterdag 18 september om 12:30 uur kunnen alle ‘waterratten’ verkleed zwemmen en worden de zwembadmedewerkers ritueel te water gelaten om 15:00 uur. Om 17:00 uur zit het zwemseizoen 2010 er dan echt op en sluit het zwembad.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.