Home / archiefcentraal / kunst kijken op twaalf locaties in raalte

kunst kijken op twaalf locaties in raalte

Na de jaarlijkse expositie van de Kunstkring in 2009 werd er binnen de organisatie gesuggereerd dat het toch jammer is dat er zo weinig mogelijkheden zijn in Raalte om de kunstzinnige creaties van de Kunstkring aan een breed publiek te kunnen tonen. Daarom werd onder de leden de interesse voor een open atelier gepeild.

Op eigen initiatief zet de Kunstkring op zondag 26 september op twaalf adressen de deur open, onder andere ook die van de werkruimte achterin het Hoftheater. Het doel is om op een laagdrempelige manier een diversiteit aan werken te tonen aan een heel breed publiek.

Van 10.00 uur tot 17.00 uur zijn de expositielocaties te bezoeken. Informatie over de adressen is te vinden op de website www.kunstkringraalte.nl, eventueel digitaal te verkrijgen via info@kunstkringraalte.nl en op 26 september zullen er ook folders met routekaartjes klaarliggen op de diverse locaties.

Lees ook

Eerste exemplaar fotoboek ‘Etty Hillesum en het IJssellandschap’ voor Jan Terlouw

WELSUM/DIEPENVEEN – Jan Terlouw heeft woensdag 17 november het eerste exemplaar van het nieuwe fotoboek …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.