korbeld steunt vrijwilligers met zonnebloemen

Bloemen Korbeld ontving onlangs de prijs ‘Ondernemer van het jaar’ in de categorie detailhandel. Ter gelegenheid daarvan houdt Bloemen Korbeld een actie om de vrijwilligers van de stichting Zonnebloem Afdeling Raalte te steunen. Hoe toepasselijk: Korbeld verkoopt zonnebloemen en de opbrengst zal geheel gaan naar de Zonnebloem Afdeling Raalte. De zonnebloemen worden aangeboden door Hovenier Schutte uit Wijhe.

De vrijwilligers van De Zonnebloem zetten zich in voor langdurig zieken, lichamelijk gehandicapten en hulpbehoevenden, zodat ook zij aan maatschappelijke kunnen blijven deelnemen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.