kleine nadals en federers op raalte garros

Een daverend jeugdtoernooi van twee-en-een-halve dag op het tennispark van tennisvereniging van TRR.

Afgelopen weekend werd er door de jeugdleden van de vereniging keihard gestreden voor de prijzen van dit jeugdtoernooi. Om een prijs in de wacht te kunnen slepen moesten de spelers wel alle partijen winnen.

Niet alleen voor de sportende jeugd, maar ook voor een aantal ouders was het weekend een uitputtingsslag.Na een lange zaterdag, bomvol wedstrijden, was het zondag weer vroeg uit de veren om de baan op te gaan. Prachtige partijen, een lekker sfeertje en leuke rally’s vormden de rode draad door de dag.

Het toernooi werd afgesloten met een clinic van Prince. Deze begon met een leuke en goede warming up op muziek, waarna de groep in drieën werd gedeeld. Oefeningen met het ballenkanon, dubbelspel, zo hard mogelijk serveren. De Prince-vertegenwoordiger daagde de jeugdleden ook uit: Retourneer mijn service. Dat lukte alleen Maurice Brink: Hij won een tennistas.

1ste prijs enkelspel

Bram Santbrink, Francien Jansen Holleboom, Maurice Brink, Janco Wolff, Maud Ruiterkamp, Annelinde Rozenkamp, Esra Hofstede, Jaseper van der Veen, Annemijn Dennebos

2de prijs enkel

Leon Brink, Femke Wippert, Ivo Tammens, Ruben Benter, Laura Jansen, Fabienne de Graaf, Tom Wolfkamp, Koen Tijink, Thomas Maas, Danielle van de Wateren

1ste prijs dubbel

Maud Ruitenkamp en Annelinde Rozenkamp / Femke Wippert en Aileen Booijink / Nick Mars en Mark Verbeek / Maurice Brink en Ivo Tammens

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.