kijken naar kunst in het kulturhus

De cursus ‘Kijken naar Kunst’ gaat binnenkort van start in het Kulturhus in Raalte. De cursus is zodanig opgezet dat het geschikt is voor zowel beginners als gevorderden. Dit najaar wordt een gevarieerd programma aangeboden. Op 29 september staat in het teken van ‘Picasso leven en werk’, 6 oktober wordt het expressionisme behandeld, 13 oktober Morandi en de kunst van het stilleven en op 20 oktober staat het atelier op het programma. Het cursusgeld bedraagt 45 euro. Opgeven kan bij Gerda Westinga g.westinga@bibliotheekraalte.nl, 0572-363637 of aan balie van de Bibliotheek Raalte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.