Home / archiefcentraal / keltisch festival weer een succes

keltisch festival weer een succes

Tijdens maakten de bezoekers kennis met alles dat met de Keltische manier van leven te maken heeft. Zo was het park sfeervol ingericht met een Keltisch tentenkamp, rook men de geur van kampvuurtjes en stonden er diverse marktkramen met onder andere Keltische kleding. Zo nu en dan werd er een zwaardvecht demonstratie gegeven. Er was een met strobalen ingerichte Kidscorner waar de kinderen zich konden laten schminken, zelf brood mochten bakken boven het vuur en tussen de geitjes mochten lopen, dit alles onder begeleiding van vrijwilligers van de Kinderboerderij Wijhe.

Spectaculair was de een roofvogelshow door valkerij Ruud Sanders met buizerds, arenden, uilen en valken. Gedurende het festival werd de muzikale omlijsting verzorgd door o.a. Ken Parsson, Mc Hollander, Hailender, World of Stone en als afsluiter The Old Firm.

Aan deze Sterke Mannen competitie deden 15 deelnemers mee, waaronder twee Wijhenaren: Roy Achterhuis en Martin Biljardt. Debutant Roy eindigde als twaalfde en Martin als laatste. De mannen kwamen vanuit heel Nederland en variërenden in leeftijd van 19 tot 50 jaar.

Het goed gevulde programma en het stralende weer zorgden ervoor dat het Keltisch Festival de gehele dag goed bezocht werd. Kortom de organisatie kijkt terug op een zeer succesvol Keltisch Festival.

Lees ook

Natuurmomenten: Een vervelende stropdas

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.