Home / archiefcentraal / kansplus zorgt voor ontspannende middag

kansplus zorgt voor ontspannende middag

Zondag was de jaarlijkse ontspanningsdag van KansPlus voor mensen met een beperking en hun familie. Ruim 150 bezoekers meldden zich op vakantiepark De Luttenberger. Er was een afwisselend programma opgesteld met onder andere toneel en theater. Met een polonaise werd de dag afgesloten.

Met sponsoring van ondernemer Joop van den Enk was door de ontmoetingsdagcommissie weer een programma opgesteld. Voor de lunch kon men zich vermaken met de diverse attracties van het park. Nadien wachtte in de circustent een musical met als achtergrond een zelfgemaakt decor, gemaakt door theatergroep ‘een plekje op het podium’.

Speciale gasten deze dag waren de 3 T’s, Truus, Ton en Toon. De 3 voormalige leerkrachten van de Dolfijn uit Heino schonken bij hun afscheid 750 euro aan KansPlus. Als blijk van waardering mochten zij activiteiten van KansPlus bezoeken. Daarna werden er nog geruime tijd liedjes gespeeld waarbij een polonaise volgde.

Lees ook

Collecties historische publicaties deels samengevoegd

Rijnbrink, Athenaeumbibliotheek en Historisch Centrum Overijssel ondertekenen convenant REGIO – Als geïnteresseerde in historische publicaties …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.