jubileumrit toerclub dalfsen in engeland

Ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van de Toerclub Dalfsen was er voor de leden een meerdaagse fietsreis door het gebied rondom Newcastle in Engeland georganiseerd.

Na een lange voorbereiding was het op woensdag 1 september dan eindelijk zover. 36 leden van de Toerclub Dalfsen vertrokken met de bus naar Almere om daarna per fiets de weg te vervolgen naar IJmuiden. Van daaruit bracht de veerboot de groep naar Newcastle.

Op donderdag werd er voet aan wal gezet en de reis eerst per bus en later per fiets vervolgd naar Ostmotherly. Op vrijdag en zaterdag werden ritten verreden over diverse afstanden waarbij de zwaarte van de rit afgestemd werd op de mogelijkheden van de fietsers. Tijdens deze meerdaagse werd overnacht in een jeugdherberg. Op zaterdagavond ging de groep moe en voldaan weer aan boord van de ferry. Aan het eind van de zondagmorgen was de groep weer terug bij het clubgebouw Kadans.

Iedereen was erover eens dat het niet alleen een leuke reis was, maar ook een mooie belevenis om in een prachtige omgeving links te fietsen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.