joy goedkoop raalte beste nl turnster

Rusland won de testwedstrijd met 232.100 punten, Nederland werd tweede (217.450), Spanje derde (211.500). In het individuele klassement won de Russin Alyia Mustafina (60.100). Goedkoop scoorde 55.000 punten.

Of Goedkoop met haar goede score ook een WK-plek verdient in het Nederlands team maakt hoofdtrainer Gerben Wierma dinsdag bekend. Wierma heeft dit jaar voor het eerst de luxe om uit meer dan zes spelers te kiezen. Doordat trainers er voor gekozen hebben niet alleen naar individuele successen te kijken maar ook het teambelang hoog te waarderen, kan Nederland voor zo’n zeskoppig team nu beschikken over elf turnsters.

Dat is de officiële lezing. Maar officieus hoeft Goedkoop zich geen zorgen te maken. Ze heeft zich tot een van de betere allround turnsters ontwikkeld, was ook op het WK in Londen van de partij, is geheel blessurevrij en schoorde dus zaterdag als beste Nederlandse.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.