Home / archiefcentraal / joy goedkoop naar wk turnen

joy goedkoop naar wk turnen

Goedkoop, uit Raalte, komt tussen 16 en 24 oktober in actie in Rotterdam. In voorbereiding op het WK turnen de dames op 2 oktober een interland in en tegen Italië. Vervolgens zal het damesteam op 10 oktober naar Rotterdam afreizen. De Nederlandse dames turnen de kwalificatie op zondag 17 oktober. Doelstelling van het Nederlandse damesteam tijdens het WK is een plaats bij de beste 24 landen in de teamwedstrijd, noodzakelijk voor kwalificatie voor het WK 2011 in Tokyo.

Lees ook

Sportief en Gezond peiling in Raalte

RAALTE – De gemeente Raalte, GGD IJsselland en het Sportbedrijf Raalte vragen alle inwoners van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.