jong en oud samen op eerste dance classics

Het was de eerste échte avond Leeren Lampe onder Van den Enk afgelopen vrijdag. De Leeren Lampe trapte, na de officiële opening op donderdag, vrijdagavond af met Dance Classics. Meteen een goede test voor de machine die Leeren Lampe heet, want het was hartstikke druk.

Jong en oud kwamen op het eerste echte feestje af en een goeie avond was het. Een avond Dance Classics zoals het bedoeld is. Een oergezellige avond, vol goede muziek uit vergane tijden, een stampvolle grote zaal en louter positieve reacties op de vernieuwde Leeren Lampe.

“Het is echt mooi geworden,” vertelt een iets oudere bezoeker. “Vooral de benedenverdieping, dat licht, die bar. Je kan hem niet meer vergelijken met de oude Metro Pub.” Ook de jongere bezoekers zijn gecharmeerd van de nieuwe inrichting. “De grote zaal is misschien niet heel erg veranderd, maar het ziet er echt top uit. Die lichtbakken aan de muur zijn wél tof trouwens.” Omdat de Dance Classics-avond alleen toegankelijk is voor 21 jaar en ouder, beleeft niemand echt zijn ‘Leeren Lampe-primeur.’ Het echt nieuwe publiek kan dus pas zaterdag een kijkje nemen, op de Club Night die toegankelijk is voor iedereen vanaf 16 jaar.

De grote zaal staat tegen de klok van twaalven al goed vol. Jong en oud verzamelen zich samen op de dansvloer. Achter de bar is het aanpezen voor het personeel, want de pilsjes, wijntjes en mixdranken zijn niet aan te slepen. Als de bezoekers van de Leeren Lampe in de toekomst de tent blijven omarmen zoals afgelopen vrijdagavond, dan mag gesteld worden dat de Leeren Lampe weer helemaal terug is in Salland. De Lampe is weer an!

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.