Home / archiefcentraal / jochen otten komt naar podium heino

jochen otten komt naar podium heino

Stand-up comedian Jochen Otten staat op vrijdag 8 oktober op de planken van Podium Heino. Hij treedt daar dan op met zijn vierde programma: Belastend Materiaal. De show draait om het probleem ‘Wat moet je doen om het jezelf héél moeilijk te maken?’. Al je ergernissen voor je houden, nooit boos worden, problemen van anderen aanhoren en die ook proberen te begrijpen, zo min mogelijk ruimte innemen, over je heen laten lopen en slecht slapen… Uiteindelijk wordt er in ‘Belastend Materiaal’ een grote schoonmaak gemaakt in een hoofd vol op-gekropte woede.

Jochen Otten is een echte stand-upper. Hoewel steeds meer stand-uppers op elkaar gaan lijken, drukt Jochen z’n eigen stempel op zijn voorstellingen. Ook heeft Jochen Otten verscheidene prijzen gewonnen, zoals de persoonlijkheids- prijs op Cameretten en de publieksprijs van de Holland Casino Podiumprijs. Daarnaast speelt Otten wekelijks in Toomler, het stand-up-café van Nederland, waar de top van de Nederlandse comedians zich verenigt. Ook toert hij mee in de Comedytrain en is columnist bij het VARA-radioprogramma Spijkers met Koppen.

De voorstelling begint om 20.30 uur, een kaartje kost 11 euro. Kaarten zijn verkrijgbaar bij De Smulbaai, Wereldwinkel Heino en via info@podiumheino.nl.

Lees ook

Carolien Jonkman: Luisteren

Steeds meer mensen luisteren naar zichzelf en zijn zich bewust van wat er in hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.