jeugdtoernooi kwiek succesvol verlopen

Afgelopen weekend vond het Intersport Schutte Jeugdtoernooi plaats. Het was de tweede editie van het toernooi, georganiseerd door GIBO Groep / Kwiek. In sporthal Tijenraan en in de sporthal van Rohda Raalte speelde de top van de handballende jeugd haar wedstrijden.

De eerste wedstrijden werden gespeeld op zaterdag 11 september om negen uur in de ochtend. De gehele dag door speelden de C, B en A-jeugd. Na het handballen kon er gezwommen worden in het zwembad van Tijenraan en in de avond konden alle teams de wedstrijd tussen GIBO Groep Kwiek en Venus Nieuwegein aanschouwen.

Op zondag vonden er wederom poulewedstrijden plaats waarna de dag werd afgesloten met de finales. De finale bij de C-jeugd werd gewonnen door E&O uit Emmen. T+A / VOC Amsterdam werd eerste van de teams in de B-jeugd. Quintus uit Kwintsheul trok ook aan het langste eind. Zij werden kampioen van de A-jeugd.

De organisatie van het Intersport Schutte Jeugdtoernooi kijkt met een goed gevoel terug op afgelopen weekend. Mede door de scheidsrechters, de vrijwilligers, de gemeente, het personeel van de sporthallen, het personeel van restaurant Tijenraan en de hulp van alle sponsoren is het toernooi prima verlopen. De organisatie dankt hen allen hartelijk. Op de website staging2.tijdover.nl kunt u foto’s zien van het Intersport Schutte Jeugdtoernooi.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.