jeugd ziet spoken tijdens trr tenniskamp

De jeugdcommissie van Tennisvereniging Ramele Raalte (T.R.R.) tracht ieder jaar een tenniskamp te organiseren, helaas ging het vorig jaar niet door. Dit jaar waren er genoeg aanmeldingen om dit kamp door te laten gaan.

Zaterdagmiddag rond de klok van 16.00 uur waren de leden welkom, gepakt werden zij door de ouders gebracht of de fiets was volgepakt. Luchtbedden, veldbedden, slaapzakken en enkele met hun eigen tentje. Er begonnen met een tennisspel en een skiloop. Na veel inspanning was er natuurlijk tijd voor ontspanning, dit kwam in de vorm van een barbecue. Na de barbecue werd er nog een potje tennis gespeeld. Tegen 23.00 uur startte de spooktocht.

De nacht viel over Ramele en ’s ochtends stond er een ontbijt voor de kinderen klaar.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.