Home / archiefcentraal / jeugd schiet op doel tijdens olster jaarmarkt

jeugd schiet op doel tijdens olster jaarmarkt

Het was de gehele dag komen en gaan bij het doelschieten en het raden van de prijs van de boodschappenmand en de gereedschapskist, waarmee Sportclub Overwetering vertegenwoordigd was op de Olster Jaarmarkt afgelopen weekend.

Schutterskoning bij het doelschieten werd dit jaar Nick Bos, met 20 punten, de winnaar van de wedstrijdbal. De waarde van de inhoud van de boodschappenmand bedroeg 22,50 euro. De familie Ten Voorde uit Olst zat het dichtst in de buurt en won de inhoud van de boodschappenmand, beschikbaar gesteld door de Plus uit Olst. De waarde van de inhoud van de gereedschapskist was 191,42 euro. De heer Mulder uit Olst zat daar het dichts in de buurt en ontving een waardebon van 50 euro van de Fixet in Olst.

Lees ook

Inschrijving VechtdalTrail in Ommen geopend

OMMEN – Het was lang spannend, maar met de aangekondigde versoepelingen vanaf 30 juni lijkt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.