Home / archiefcentraal / je uitgaansplannen maak je op twitter

je uitgaansplannen maak je op twitter

‘Tweeps’ die @uitgaaninraalte volgen krijgen meerdere keren per week uitgaanstips op hun computer of mobiele telefoon. Berichten kunnen gaan over discotheek De Leeren Lampe, cafés, festivals en andere activiteiten in de buurt. Ook worden berichten geplaatst met betrekking tot nieuwe foto’s, video’s en worden berichten van bijvoorbeeld Uitgaanscentrum De Leeren Lampe of Café de Gouverneur overgenomen, wat ‘retweeten’ wordt genoemd door gebruikers van Twitter.

De doelgroep van Uitgaan in Raalte is breed. Niet alleen jongeren worden op de hoogte gehouden, ook bezoekers van bijvoorbeeld Dance Classics-avonden in De Leeren Lampe of jamsessies in Taveerne Tivoli blijven up-to-date.

Zelfs nieuwsgierige internetgebruikers zonder Twitter-account kunnen de berichten lezen op http://www.twitter.com/uitgaaninraalte . Het doel van Uitgaan in Raalte is en blijft voorlopig heel simpel: de Raalter Twitteraars op de hoogte houden over wat er aankomend weekend te doen is. Als iemand geïnteresseerd is om mee te twitteren of foto’s te publiceren, kan contact worden opgenomen met uitgaaninraalte@gmail.com.

Lees ook

Het levenswerk van Frits Offenberg

Raaltenaar al vele jaren bezig om volledige geschiedenis van gemeente Raalte en inwoners te documenteren …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.