inzameling oud papier wijhe even anders

In en rondom Wijhe wordt in de maanden september en oktober op twee verschillende dagen oud papier worden ingezameld. Op 18 september wordt alleen in de wijk ‘de Krijtenberg’ ten oosten van de bergingsvijver en in het buitengebied Boerhaar papier opgehaald. De inzameling van oud papier en oud ijzer zal worden verzorgd door muziekvereniging Amicitia.

Op 2 oktober wordt in heel Wijhe (met uitzondering van woonwijk ‘de Krijtenberg’ ten oosten van de bergingsvijver en het buitengebied Boerhaar) papier opgehaald. De inzameling van oud papier zal worden verzorgd door de diverse scholen.

De inwoners van nieuwbouwwijk Noorder Koeslag kunnen het oud papier op 2 oktober brengen bij de volgende locaties: OBS Tellegen (Nijlandstraat), St. Josef school(Parkeerplaats RK Kerk, voor de school Stationsweg 7), De Matzerschool (Ambachtsweg), Basisschool De Peperhof (Parkeerplaats Tennisvereniging Tuterië) en Muziekvereniging Amicitia (Boerhaar 26).

Op zaterdag 6 november wordt weer in het hele dorp Wijhe oud papier ingezameld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.