Home / archiefcentraal / inwoner lemele rijdt 17 jarige aan

inwoner lemele rijdt 17 jarige aan

Een 17-jarige jongen uit Dedemsvaart is donderdagmorgen gewond geraakt nadat hij was aangereden door een bestelbusje dat werd bestuurd door een 44-jarige man uit Lemele. De man uit Lemele kwam vanaf de autoweg en stopte op de Coevorderweg om voorrang te geven aan het verkeer.

Op het moment dat de man optrok stak de fietser de kruising over en de jongen werd geraakt. Hij is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de toedracht van het ongeval.

Lees ook

Excursie bij het Rozendael

HEINO – Agnes Neimeijer verzorgt op dinsdag 3 augustus weer een avondexcursie bij landgoed Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.