Home / archiefcentraal / instuifavond van salvora geslaagd

instuifavond van salvora geslaagd

Dinsdag hield volleybalvereniging Salvora haar eerste instuif voor recreanten in sporthal Tijenraan in Raalte. Er was sprake van een goede opkomst. Onder aanvoering van twee trainsters van Dames 4 werd de warming-up en een aantal oefeningen gedaan. Onderling werden er volleybalwedstrijden gespeeld. Was je verhinderd, dan nodigt de vereniging je uit vrijblijvend deel te nemen aan de reguliere recreantentrainingen op maandagavond in gymzaal de Ieme of woensdagavond in de Rohdahal.

Lees ook

Gerlant: Trillend op het fietspad bij Laag Zuthem

Ik kom thuis en doe bij mijn drie pubers mijn beklag over het beroerde fietspad …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.