inschrijfdatum fotowedstrijd verlengd

De uiterste inzenddatum van de fotowedstrijd ‘Natuur dichtbij’ is met een week verlengd, tot 13 september. De fotowedstrijd wordt georganiseerd door de Bibliotheek Raalte en afdeling Salland van Groei & Bloei. De wedstrijd is een publieke wedstrijd. Iedereen die een foto inlevert, kan aan de wedstrijd meedoen. Het thema van de fotowedstrijd is ‘Natuur Dichtbij’.

De totale prijzenpot bedraagt 250 euro en mag je naar een lezing van fotograaf Sjon Heijenga. Op maandag 4 oktober om 19.30 uur wordt de winnaar bekend gemaakt. Om 20.00 uur volgt de lezing over fotografie door Sjon Heijenga.

Foto’s kunnen worden ingeleverd tot 13 september in alle vestigingen van Bibliotheek Raalte. Alle ingezonden foto’s worden tentoongesteld in de Bibliotheek in Raalte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.