info avond werkzaamheden raalterweg

In het Zalencentrum van Wesepe kunnen de inwoners van Wesepe op 15 september de plannen bekijken voor het grote onderhoud van de Raalterweg. Van 18.30 tot 19.30 uur zijn de medewerkers van de vakgroep Fysieke Infrastructuur van de gemeente Olst-Wijhe aanwezig om een toelichting te geven op de geplande werkzaamheden aan de Raalterweg. De gemeente wil deze werkzaamheden nog voor de winterperiode uitvoeren.

De plannen zijn voorbesproken met PB Wesepe en een afvaardiging van de ondernemersvereniging. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Tom van Leeuwe, t.vanleeuwe@olst-wijhe.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.