in 2011 weer care4kids event

Het Care4Kids Event Heino, een verwenweekend voor gezinnen met een zorgvraag, was een groot succes. Zo groot zelfs, dat er nu al besloten is om ook in 2011 weer een weekend te organiseren. Kinderen en hun ouders konden afgelopen weekend samen genieten op Bungalowpark Landgoed Old Heino.

Zo’n 30 zorggezinnen verbleven in de aangepaste bungalows van Care Holidays Heino op het landgoed. Bij ontvangst kregen de gezinnen een vrolijke welkomstversiering van de kinderen van katholieke basisschool De Dolfijn, een tas vol cadeautjes, een gevulde koelkast dankzij supermarktketen Boni en opgemaakte bedden.

Kinderen lieten zich zaterdagmiddag schminken, leefden zich uit op een groot springkussen en konden meerijden met een voor rolstoelen aangepaste huifkar van ’t Belsenspan uit Dalfsen. Op zaterdagavond stond er een gezamenlijke barbecue op het programma met onder andere live muziek van Silver Lady Marijke uit Raalte.

Zondag na de ochtendgym stond de roofvogelshow van valkenier Henri Hommerson op het programma. De kinderen die durfden, mochten een vogel vasthouden. Het publiek genoot zichtbaar van de mooie roofvogels. Exclusief voor de zorggezinnen van het Care4Kids Event Heino opende Sauna Thermen Swoll ‘s middags haar deuren waar ze in alle rust konden ontspannen. De gezinnen sloten op zondag uiteindelijk het weekend af met een Hollands buffet en een groot feest in de tent.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.