hullegie trapt af voor nieuwbouw spelzaal

Henry Exel en Guido Hulsman leverden hun bijdrage door alvast het meetlint en het kabelwerk voor de nieuwbouw mee te nemen. Henry en Guido vertegenwoordigen Aannemersbedrijf Exel en Installatiebedrijf Hulsman, die een belangrijk deel van de werkzaamheden uit gaan voeren.

Vanaf 1985 is Gerard actief voor de Stichting Sportbelangen Lemelerveld. Deze Stichting exploiteert de bestaande sporthal. De nieuwe spelzaal, die de huidige gemeentelijke gymnastiekzaal aan de Prinses Margrietstraat gaat vervangen, wordt aan de exploitatie toegevoegd. Hullegie is een van de initiatiefnemers voor de samenvoeging van de sportactiviteiten op Heidepark. Het is de verwachting dat de spelzaal in april 2011 klaar is. Naast een spelzaal zijn er onlangs kunstgrasvelden aangelegd en in gebruik genomen voor voetbal en handbal.

De huidige gymzaal wordt met name gebruikt voor schoolgymnastiek en door de gymnastiekvereniging VZOD. Daarnaast worden nog enkele uren per week afgenomen voor andere activiteiten. De huidige gebruikers van gymzaal en sporthal hebben de wensen en ideeën met betrekking tot binnensport verzameld. Aan de hand daarvan is een breed gedragen voorstel op tafel gekomen voor de realisatie van een spelzaal.

De spelzaal heeft een groter sportoppervlakte dan de huidige gymzaal. In een spelzaal worden twee volleybalvelden gerealiseerd. Door de grotere vloeroppervlakte kunnen de leden van de verenigingen meer uren sporten. Ook kan de jongste jeugd op zaterdag in een spelzaal wedstrijden handballen en voetballen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.