hoonhorst wint gemeentelijk koersbaltoernooi

Het 10e gemeentelijk Koersbaltoernooi is voor Hoonhorst spannend verlopen. De eerste wedstrijd werd verloren, maar daarna liep het als een trein. Tot aan de laatste ronde (de 6e) stond het team van Nieuwleusen 2 vanaf de eerste ronde bovenaan en het team van Oudleusen 1 steeds op de 2e plaats. Hoonhorst won de laatste wedstrijd overtuigend waardoor zij de wisselbeker definitief in ontvangst namen.

Wethouder Maurits von Martels van de gemeente Dalfsen excuseerde zich voor de onbekendheid van koersbal bij hem, maar zegde toe daar meer op te gaan letten. Een trotse Annie Veltmaat-Heerdink nam met een lach de 1e prijs en de wisselbeker in ontvangst. Een bos bloemen was er voor Antoon Sibelt van Welzijn Ouderen Lemelerveld voor de ondersteuning van de wedstrijdorganisatie. Bloemen waren er ook voor de vrijwilligers van de kantine. Omdat Hoonhorst het toernooi opnieuw wist te winnen, zullen zij het toernooi volgend jaar opnieuw organiseren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.