Home / archiefcentraal / hoe is het met uw botten gesteld

hoe is het met uw botten gesteld

In Nederland hebben ruim 800.000 mensen een mate van botontkalking waarvan 80% niet weet dat ze het hebben. Pas als men iets breekt, wordt het ontdekt. Vooral bij mensen die ouder dan 75 jaar zijn, neemt het risico voor botontkalking toe. Praktijk voor Natuurgeneeskunde ‘Vlinder’ in Heino biedt op vrijdag 3 september de mogelijkheid om een botscan te laten doen, om te kijken hoe het met uw botten gesteld is. Als u hiervoor belangstelling heeft, kunt u zich telefonisch aanmelden voor een afspraak bij Tineke Sietsma, tel. 0572-393637

Lees ook

Werkzaamheden N340: Kwekerij Onderdijk stelt uit frustratie groene ontheffingskaart beschikbaar

DALFSEN – Kwekerij Onderdijk in Dalfsen heeft in verband met de komende werkzaamheden aan de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.