hhzd en oortwijn verbinden naam aan elkaar

Met een nieuwe naamsponsor bij handbalvereniging HHZD start een nieuw gedreven seizoen. Het eerste team van de handbalvereniging ondergaat een tal van veranderingen; door zwangerschappen of “het ietsje rustiger aan willen doen” van een aantal speelsters heeft het eerste team een nieuwe samenstelling gekregen. Een grote groep van de A-jeugd heeft in de voorbereiding haar intrede gemaakt bij de senioren.

“We hebben een mooie basisselectie kunnen samenstellen gevormd uit dames 1 ,een grote groep 1e jaars senioren en enkele A jeugd speelsters, deze groep heeft tijdens de wedstrijden in de voorbereiding op het nieuwe seizoen al laten zien dat we twee sterke teams kunnen neer zetten, waarmee we de competitie kunnen starten.” aldus selectietrainer Henk Nijland.

Handbalvereniging HHZD is opgericht in 1966 en maakt dus al vele jaren deel uit van de handbalcultuur in Salland. De vereniging kenmerkt zich door de nadruk te leggen op het plezier tijdens het handballen. Het laatste jaar is er een grote ledenaanwas tot stand gekomen. Zo is het ledenbestand gegroeid van 150 naar 175 leden. Nu de vereniging zo groeit, wil het bestuur graag verder kijken. Het doel voor komend seizoen is dan ook handballen op een hoger niveau. Uitkomend met drie dames teams in de zaal: Dames 1 speelt tweede klasse, Dames 2 speelt derde klasse en Dames 3 (onderdeel van de selectie) start in de vierde klasse. Dames 1 en Dames 3 gaan voor promotie, en Dames 2 gaat voor een goed resultaat in de derde klasse.

“Een keer wat anders, wat nieuws, handbal,” was de reactie Erwin en Ineke Beumer, eigenaren van Oortwijn. Na jaren andere sporten te hebben gesponsord, was het tijd voor wat nieuws. Toen ze in contact kwamen met de handbal was er direct een klik. Het enthousiasme waarmee ze restaurant – zaal – bowling Oortwijn runnen straalt er vanaf, ook richting het aangaan van het sponsorcontract is het enthousiasme groot.

Zondag 19 september is de naamsponsor met veel trots en gezelligheid gepresenteerd. De dag was omarmd door oefenwedstrijden met als middelpunt het ondertekenen van het sponsorcontract. Ook werden de nieuwe trainingspakken, het wedstrijdtenue en de tassen gepresenteerd aan het publiek. Dit jaar zal enkel de selectie in de nieuwe kleding spelen, het doel is om in een tweetal jaren de gehele vereniging in een nieuw jasje te steken. De sponsordag werd afgesloten met een buffet bij de nieuwe naamsponsor Oortwijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.