hevo presenteert nieuw dames 1

Het eerste dameselftal van de Heinose volleybalvereniging Hevo wordt zaterdag 18 september gepresenteerd tijdens het 34e Hevo Inspeel Toernooi. De tegenstanders van Hevo zijn de Flamingo´s uit Gennep en Donitas uit Groningen. Beide teams komen dit seizoen uit in de B-league.

Vanwege studie ,verhuizing en een wereldreis heeft trainer Frans van Hardeveld aan het eind van vorig seizoen afscheid moeten nemen van vier speelsters: Lotte Nijland, Ellen Pieffers, Ellen Bredewold en Anabel Butink. Door het vertrek van Nijland, die jaren spelverdeelster was, gaat Lian Egelie dit seizoen die plek overnemen. Verder zijn twee eigen jeugd talenten bij de selectie gekomen: Julia Butink en Nicolet Antonissen. Van buiten af zijn Judith Schilstra (Apeldoorn), Jelske Winkelaar (Dalfsen) en Margriet van Holland (Zwolle) de selectie komen versterken.

Afgelopen twee weekenden is er al volop gespeeld en gezien het vertoonde spel gaat trainer Van Hardeveld het nieuwe seizoen vol vertrouwen tegemoet. Aanvang van de eerste wedstrijd, Hevo tegen Flamingo’s, is 12.15 uur. Zaterdag 25 september begint de competitie met een thuiswedstrijd tegen Callas Groep Abcoude.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.