hepro handhaaft zich in profile ladies tour

In de eerste etappe van de Profile Ladies Tour hebben de dames van HEPRO.nl – NWVG zich goed weten te handhaven. Het weer was gunstig, wat een hoop valpartijen bespaarde. Voor Lisanne Ottema viel helaas het doek, als invalster van het laatste uur leverde ze afgelopen zaterdag in de omloop door Middag Humsterland nog een mooi rit af. Ze richt zich nu op haar specialiteit: de tijdrit van zaterdagmiddag van 15,6 km.

De start van de koers verliep voor HEPRO overigens niet vlekkeloos. De ploegleidersauto begaf het, waardoor Dolmans Landscaping een set wielen van HEPRO mee nam. Na drie kilometer kwam Hanneke Mulder ook nog eens ten val, maar gelukkig voor haar kon ze de koers vervolgen. Tot halverwege de koers hielden alle dames zich goed stand, maar daarna werd het voor Ottema te veel. De andere dames wisten zich wel te handhaven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.