Home / archiefcentraal / help het nijenhuis aan museumprijs

help het nijenhuis aan museumprijs

Vanaf maandag 13 september tot en met zondag 14 november kan het publiek stemmen op de drie kandidaten die genomineerd zijn voor de Museumprijs 2010. Naast Museum de Fundatie (bestaande uit het Nijenhuis in Heino en Paleis aan de Blijmarkt in Zwolle) maken het Museum Boijmans Van Beuningen (Rotterdam) en Stedelijk Museum Schiedam (Schiedam) kans op een bedrag van 100.000 euro. Hier lees je meer over de nominatie van Museum de Fundatie. Stemmen kan per mail http://www.museumprijs.nl/fundatie en SMS FUNDATIE naar 7470.

Lees ook

Werkzaamheden N340: Kwekerij Onderdijk stelt uit frustratie groene ontheffingskaart beschikbaar

DALFSEN – Kwekerij Onderdijk in Dalfsen heeft in verband met de komende werkzaamheden aan de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.