Home / archiefcentraal / heinos mannenkoor geeft koffieconcert

heinos mannenkoor geeft koffieconcert

Het Heino’s Mannenkoor geeft op zondag 19 september voor het eerst een koffieconcert in het koetshuis van havezathe Den Alerdinck in Laag Zuthem. In mei trad het Heino’s Mannenkoor op deze locatie op voor de Canadese oud-strijders die op dat moment als gasten werden onthaald op Den Alerdinck. Heino’s Mannenkoor staat onder leiding van Svetla Kleijn-Anastasova en wordt tijdens het concert begeleid door de bekende pianist Roel Praas. De aanvang van het concert is 15.00 uur en de toegang is, evenals de koffie, gratis.

Lees ook

Broeklandse amazone doet mee aan EK springen in Le Mans

Sylvie Ruissen: ‘Na mijn ongeluk begin 2020 heb ik er hard voor moeten knokken’ BROEKLAND …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.