heino gaat los bij t giet loss party

Bier en muziek, daar draait het om bij het Heinose ’t Giet Loss Party. Het feest heet niet voor niets ’t Giet Loss Party, want afgelopen zaterdag ging het weer helemaal los bij het tentfeest. Zo’n 500 bezoekers kwamen zaterdag op het feest af.

Door het goede weer kwam de bezoekersstroom al vroeg op gang. Toen het iets begon te sputteren barstte het feest in de tent los, want het publiek zocht massaal de tent op waar DJ Vinyl Debiel Stephan de bezoekers op een show trakteerde. De organisatie is dik tevreden over de verloop van het feest. De sfeer werd omschreven als ‘fenomenaal’ en er zijn geen incidenten voorgevallen. Volgend jaar gaat Heino weer los, want dan staat weer op de tweede zaterdag van september ’t Giet Loss Party op het programma. Foto’s van zaterdag zijn te bekijken via http://glhparty.hyves.nl/ en staging2.gietlossheino.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.