heikera organiseert laatste toertocht dit jaar

Doet u graag mee aan fietstoertochten door Salland, dan is wellicht uw laatste kans van het jaar. Fietstoerclub Heikera organiseert op zondag 12 september haar laatste toertocht van dit jaar: de Nazomertocht.

De Nazomertoch stond voorheen bekend als Landschap Overijsseltocht. Heikera nam afscheid van het Overijjsels Landschap als sponsor. Men handhaaft echter wel een traditie. De deelnemers deze editie ontdekken weer onbekende wegen en weggetjes. Het parcours leidt met kleinere en grotere cirkels vanaf Heino door Lemelerveld. In beide ritten zijn de nodige toeristische fietspaden opgenomen. De Nazomertocht biedt keuze uit 2 afstanden: 20 en 40 km. De start en finish is bij Oortwijn aan de Canadastraat in Heino.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.