Home / archiefcentraal / heikera organiseert laatste toertocht dit jaar

heikera organiseert laatste toertocht dit jaar

Doet u graag mee aan fietstoertochten door Salland, dan is wellicht uw laatste kans van het jaar. Fietstoerclub Heikera organiseert op zondag 12 september haar laatste toertocht van dit jaar: de Nazomertocht.

De Nazomertoch stond voorheen bekend als Landschap Overijsseltocht. Heikera nam afscheid van het Overijjsels Landschap als sponsor. Men handhaaft echter wel een traditie. De deelnemers deze editie ontdekken weer onbekende wegen en weggetjes. Het parcours leidt met kleinere en grotere cirkels vanaf Heino door Lemelerveld. In beide ritten zijn de nodige toeristische fietspaden opgenomen. De Nazomertocht biedt keuze uit 2 afstanden: 20 en 40 km. De start en finish is bij Oortwijn aan de Canadastraat in Heino.

Lees ook

Schuur aan Haarweg in Lemelerveld afgebrand

LEMELERVELD – Vanmiddag heeft een grote brand gewoed in een schuur aan de Haarweg in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.