Home / archiefcentraal / heetenaar dupe van onnodig remmen

heetenaar dupe van onnodig remmen

Een man uit Heeten is zondag slachtoffer geworden van een onnodige remactie van en 24-jarige Rotterdammer. Het ongeval gebeurde op de op- en afrit van de A12 Woerden. De Rotterdammer voegde daar vlak voor een automobilist uit Heeten in. Die stoorde zich daar aan en toeterde een keer. De Rotterdammer reageerde door hard te remmen en vervolgens te stoppen.

De man uit Heeten wist op tijd te stoppen maar de auto achter hem redde dat niet. Die botste achter op zijn auto waarna de auto van de man uit Heeten achterop die van de man uit Rotterdam botste. De bestuurder van de achterste auto, een man van 69, bleek onder invloed van alcohol. De ademanalyse in het politiebureau wees uit dat hij bijna 3 maal de toegestane hoeveelheid alcohol in het bloed had.

Lees ook

Gratis cursus Kennismaken met Mindfulness

OLST/WIJHE – Impluz biedt vanaf maandag 31 januari de gratis cursus ‘kennismaken met Mindfulness’ aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.