hardlooptraining bij lifestyle centre

Lifestyle Centre in Raalte gaat op 28 september van start van het nieuwe trainingsconcept Lifestyle Run. Dit is een combinatie van hardlopen en fitnessen. De lessen zijn bedoeld voor iedereen die wil beginnen met hardlopen.

De training duurt in totaal drie maanden. In deze maanden wordt langzaam de intensiteit opgevoerd. Onder begeleiding van een trainer maken de deelnemers zich de vaardigheden van het hardlopen eigen. Een les duurt in totaal zestig minuten. Binnen deze tijd zijn de deelnemers zowel buiten als binnen actief, buiten met het hardlopen op verschillende manieren (intervals, duur, etc ) en binnen in een circuitvorm. Lifestyle Centre raadt voor optimaal resultaat aan om per week twee trainingen te volgen, maar dat is niet verplicht. De lessen zijn op dinsdagavond van 19.00 tot 20.00 uur en op zondag van 9.00 tot 10.00. Lifestyle Centre Raalte houdt op woensdag 22 september van 20.00 en 21.00 uur een informatieavond. Hier zal Lifestyle Run gepresenteerd worden. Voor meer informatie zie staging2.lifestylecentre.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.