handbaltoernooi haarle groot succes

Op zaterdag 28 augustus organiseerde handbalvereniging Leerkes Elektro Haarle de vierde editie van het Sallandse Wegenbouw handbaltoernooi. C- en B Jeugdteams uit de regio streden om de Frits van der Vegt-Bokaal. Ondanks het wisselvallige weer konden alle wedstrijden gespeeld worden. De prijzen en de ‘Frits van der Vegt’ Bokaal werden uitgereikt door Frits van der Vegt zelf. Voor alle deelnemers was er na afloop een presentje. De organisatie kijkt terug op een geslaagd toernooi, mede dankzij alle vrijwilligers.

Uitslagen

Winnaars C-jeugd:

C1: Leerkes Elektro Haarle

C2: ABS Bathmen

Winnaars B-Jeugd:

B1: Plus Severijn Heeten

B2: Plus Severijn Heeten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.