handbalsters van kwiek tellen af

Over een paar dagen vindt het Intersport Schutte Jeugdtoernooi plaats. Achttien teams vanuit het hele land spelen op 11 en 12 september in sporthal Tijenraan en in de sporthal van Rohda Raalte ter voorbereiding op de competitie.

Tijdens het weekend is de top van de handballende jeugd aanwezig. Er kan dus volop genoten worden van talentvolle speelsters en mooie wedstrijden. De wedstrijden worden onder andere gefloten door scheidsrechters die deelnemen aan het jonge scheidsrechters project van het Nederlands Handbal Verbond.

In totaal nemen honderdvijftig speelsters deel aan het toernooi dat GIBO Groep / Kwiek organiseert. Alle speelsters overnachten in de sporthal en spelzaal van sporthal Tijenraan en de maaltijden worden genuttigd in de kantine van Rohda Raalte. De zaterdagavond staat in het teken van de wedstrijd GIBO Groep / Kwiek – Venus Nieuwegein.

Het Intersport Schutte Jeugdtoernooi wordt met hulp van sponsoren georganiseerd. In de sponsormeter op de website staging2.hvkwiek.nl kun je zien welke sponsoren het toernooi ondersteunen. Op deze website is ook het volledige wedstrijdprogramma van het Intersport Schutte Jeugdtoernooi te vinden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.