grootse plannen voor ttv heino

.

Rob Koggel, de jongste tafeltennistrainer A die in Nederland rondloopt, ziet de jeugdopleiding van de tafeltennisvereniging in de toekomst graag groeien. “Ik hoop over enkele jaren hier een gecombineerde jeugdopleiding te hebben staan in samenwerking met tafeltennisvereniging Hoonhorst. Ik ben ervan overtuigd dat Hoonhorst en Heino samen de mensen in huis hebben die ervoor kunnen zorgen dat de randvoorwaarden goed zijn om een jeugdopleiding neer te zetten. Als ik alleen al kijk naar het talent wat er nu staat. Hoonhorst en Heino samen hadden afgelopen seizoen op het Nederlands Kampioenschap tafeltennis B maar liefst vijf deelnemers (Thom van de Eijkel, Karin Schrijver, Nadine Zwakenberg, Linsy Zwakenberg en Annemiek Hurink), waarvan Nadine Zwakenberg zelfs het toernooi wint en de rest hoog op de ranglijst eindigde. Op het Nederlands Kampioenschap A, een dag later, had Hoonhorst/Heino ook nog eens vier deelnemers (Nadine Zwakenberg, Melissa Broeks, Marieke van de Kamp en Ismay de Jong),” aldus Koggel.

Toch maakt Koggel zich een beetje zorgen over de instroom van de jeugd. Koggel: “Ik maak me zorgen over het gat dat nu dreigt te ontstaan tussen de topgroep en de groep eronder. Er is een zeer goede groep in de leeftijd van 13-16 jaar, maar daaronder zit eigenlijk nog helemaal niks wat hierbij aansluiting vindt. Dit zal dus moeten worden opgebouwd en daar beginnen we dus nu mee door middel van een inlooptraining.”

Op zaterdag 18 september begeleidt Koggel de inlooptraining voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar van 10.30 uur tot 12.00 uur. Vooraf aanmelden is niet nodig en voor batjes wordt gezorgd.

In aansluiting op de inlooptraining is het mogelijk meteen de jeugdtalenten van Heino aan het werk te zien in ’t Roekenest. Er spelen drie jeugdteams thuis en voor het eerst wordt in de landelijke competitie gestreden door een gecombineerd team Hoonhorst/Heino.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.