gouden ring uit winkel raalte gestolen

Hij stapte op een fiets en vluchtte via een steegje naar de parkeerplaats van de Molenhof. De verdachte betrof een man van circa 25 jaar, tussen de 185 en 190 groot. Hij heeft een blanke huidskleur, donker/zwart haar en een stevig postuur. Hij spreekt Nederlands. Hij droeg een witte bassebalcap en een zwart shirt met capuchon. Aan de voorzijde van het shirt stond in het groot 81 en verticaal daarnaast het woord jeans. Daarnaast droeg hij een donkere broek en witte sport schoenen.

Mensen die het voorval hebben gezien of op basis van het signalement de verdachte denken te kennen, worden verzocht contact op te nemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844. Ook kan er anoniem gebeld worden met Bel-M op het nummer 0800–7000.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.