go back to the zoo naar hellendoorn

De Amsterdamse topband Go Back To The Zoo staat op 9 april 2011 in De Lantaarn in Hellendoorn.

Go Back To The Zoo bracht in 2009 twee singles uit, ‘Beam me Up’ en ‘Electric’. Deze laatste werd in januari 2010 uitgeroepen tot 3FM Megahit. Niet lang daarna gebeurt dat ook met de derde single, genaamd ‘Hey DJ’. In augustus kwam het langverwachte debuutalbum ‘Benny Blisto’ uit. Dit album staat in zijn eerste week meteen op nummer 3 in de albumcharts.

Go Back To The Zoo stond afgelopen zomer op veel grote festivals zoals Lowlands en de Uitmarkt. Ook is de band dit televisieseizoen de huisband van De Wereld Draait Door. Dit najaar beginnen de mannen aan hun eerste clubtour door de popzalen in heel Nederland.

Op zaterdag 9 april 2011 komt de band dus naar De Lantaarn in Hellendoorn. Kaarten zijn vanaf nu verkrijgbaar via staging2.lantaarn.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.