go ahead eagles te sterk voor helmond sport

Go Ahead Eagles was afgelopen vrijdag met 2 – 0 te sterk voor Helmond Sport. In de Adelaarshorst, gevuld met 5577 toeschouwers, legde GAE een mooie wedstrijd op de mat. De keeper van GAE, Sergio Padt, had weinig te doen, maar stond er op de juiste momenten. Het duurde even voordat de eerste goal viel, dat gebeurde pas in de 67ste minuut. De treffer kwam op naam van Koen van der Biezen. Binnen 15 minuten stond het scorebord op 2 – 0. De tweede goal, in een mooi opgebouwde aanval en een uitstekende pass van Joey Suk, kwam op naam van Luis Pedro. Na afloop in de persruimte complimenteerde de trainer van Helmond Sport Andries Ulderink met de uitstekende prestatie, maar ook met het uitstekende spel dat GAE liet zien.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.