gibo groep bij top drie beste accountants

In de categorie Accountancy en Belastingadvies van de Incompany 100 van 2010 behaalt de GIBO Groep met een score van 7,19 wederom een top 3-positie. Niet eerder behaalde een zakelijke dienstverlener vier jaar op rij een topranking.

Onderzoeksbureau Blauw Research heeft ook in 2010 het tevredenheidsonderzoek uitgevoerd dat aan de basis ligt van de Incompany 100. In de sector Accountancy en Belastingadvies deden ruim 20 toonaangevende accountantsorganisaties mee, waaronder Flynth. Eerder dit jaar maakten Flynth en GIBO Groep bekend te willen fuseren met ingang van 1 januari 2011. Flynth behaalt in de Incompany 100 de eerste plaats met een score van 7,35.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.