gewoon carolien wie ben je

Een mevrouw komt bij mij voor rust in haar hoofd. Ik vertel mensen dan wat er in hun hoofd, lichaam zit. Gedachten en gevoelens liggen soms opgeslagen in het lichaam. Het door laten stromen geeft meer ruimte en leidt eventueel naar het inzicht dat je deze gedachten en gevoelens nooit was , maar dat jij degene bent die deze gedachten en gevoelens had. Maar wie ben jij dan?

Stap voor stap kan het beeld dat je van jezelf hebt veranderen. Dat kan soms een angstig gevoel geven. Een voorbeeld. Bij bovenstaande mevrouw hebben we eerst de gedachten en gevoelens tot rust gebracht en ze opent haar hart tijdens haar eerste sessie. Als je je hart opent, voel je meer verbondenheid en ben je meer in eenheid met Alles in het leven. De mevrouw ervaart een andere ziel die antwoord geeft op een vraag die ze haarzelf eerder had gesteld. Op dat moment zelf ervaart ze alleen liefde. Thuis gaat ze denken en krijgt ze angstige gevoelens.

Gelukkig brengt ze me ervan op de hoogte; “Het gedeelte van overleden of toekomstige mensen vind ik niet prettig merk ik. Ik word er onrustig van. Het past niet bij mij. Ik heb bijvoorbeeld veel angst dat er iets met mijn zoontje gebeurt of met mij. Je gaf mij aan dat ik misschien ook wel paranormale gaven heb en ik trek dan voor mezelf de conclusie: zie, mijn gevoel is een voorspelling. En daar word ik, uiteraard, direct heel verdrietig van. En ik maak nou eenmaal van een mug een olifant en kan dit nu niet meer uit mijn hoofd krijgen.”

De mevrouw is na uitleg snel weer rustig. Ken jij jezelf wel? Als ik aan jou vraag: “Wie ben je? Wat is jouw doel hier in je leven”, wat zou je mij dan antwoorden…? Ik ben benieuwd wat je me schrijft via info@carolienjonkman.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.