geslaagd kinderprogramma op diekdaegen

Het Habel Logt kinderprogramma werd jaren in de ontmoetingskerk georganiseerd. Dit jaar kwamen bijna 300 kinderen naar de feesttent voor de Tino Dino’s Tovershow De enthousiaste kinderen werden bijna een uur lang vermaakt met allemaal leuke goocheltrucs met onder andere een grote dinosaurus. Na afloop werden de kinderen getrakteerd op een kaartje voor de draaimolen.

Aan het begin van de avond was het tijd voor een ballonnenwedstrijd voor de Wijhese schooljeugd, gevolgd door een lampionoptocht. Onder begeleiding van showcorps Amicitia maakte een lange stoet een tocht door het centrum van Wijhe.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.