Home / archiefcentraal / gemeenten niet verbaasd over lage rang

gemeenten niet verbaasd over lage rang

De gemeenten Olst-Wijhe en Raalte zijn niet verbaasd over de lage notering op de landelijke ranglijst van gemeentesites. Op de zogeheten ‘Overheid.nl Monitor’ neemt Olst-Wijhe de 367e plek in, Raalte staat op plaats 315. Beide gemeenten vinden het overigens niet vreemd dat ze zo laag op de ranglijst staan. Zowel Raalte als Olst-Wijhe is al geruime tijd bezig met een nieuwe site, waardoor er in de oude site de laatste periode weinig geïnvesteerd is. “Je kunt bij zo’n monitor dan al wel raden waar je staat, onze huidige website is niet meer van deze tijd,” aldus een medewerkster van Olst-Wijhe.

“Er wordt op dit moment keihard gewerkt aan onze nieuwe site. Dat is een grote klus, maar het wordt een volledige site, modern en goed overzichtelijk. Zo’n monitor is altijd een momentopname,” aldus een woordvoerster van gemeente Raalte. Ook de woordvoerster van Olst-Wijhe beaamt dit: “De nieuwe site is in een vergevorderd stadium. Hij is al helemaal gebouwd, hij wordt nu gevuld met informatie. De nieuwe site biedt meer mogelijkheden, meer informatie dan de huidige. Hij voldoet volledig aan de kwaliteitseisen van dit jaar.”

Beide gemeenten verwachten nog voor de jaarwisseling hun nieuwe site op het web te hebben staan.

Lees ook

Bijplaatsen korhoenders op de Sallandse Heuvelrug gaat door

ZWOLLE – In totaal gaat het 300.000 euro kosten: Staatsbosbeheer mag de komende vijf jaar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.