Home / archiefcentraal / gemeente verplaatst reclamebord

gemeente verplaatst reclamebord

Een woordvoerder van de gemeente Raalte benadrukt dat er geen juridische fouten aan de kant van de gemeente zijn gemaakt. “De vergunning voor het plaatsen van het bord is op juiste wijze verkregen. Ook is de procedure die daar aan voorafgaat goed doorlopen en getoetst op de wettelijke kaders. Het besluit heeft zes weken ter inzage gelegen, toen zijn er geen bezwaren bij ons gemaakt. Er is dus geen formele aanleiding voor het verplaatsen van het bord.”

Pas toen het bord vorige week maandag geplaatst werd, heeft Rijkswaterstaat wat aan de gemeente Raalte laten horen. “Juridisch is er niks aan de hand,” vertelt de woordvoerder van de gemeente Raalte. “Maar als het bord mogelijk leidt tot verkeersonveilige situaties, dan moet er wel wat gebeuren.” Het bord wordt nu ongeveer 4 meter naar achteren verplaatst, naar de andere kant van de parkeerplaats voor carpoolers. “We hebben afgelopen week overleg gehad met Rijkswaterstaat over dit bord en samen zijn we tot deze oplossing gekomen.”

Lees ook

N35 tussen Nijverdal en Wierden vrijdagnacht afgesloten

REGIO – In verband met onderhoudswerkzaamheden is de N35 tussen Nijverdal en Wierden op vrijdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.