geen fietspad langs raarhoeksweg

Er komt geen fietspad langs de Raarhoeksweg, dat heeft wethouder Ben Haarman donderdagmiddag bekend gemaakt. Eerder deze week berichtten we dat een groep ouders hun zorgen heeft geuit met betrekking tot de verkeersveiligheid en de komst van Ivoor.

“Er is formeel ook geen verzoek bij ons binnengekomen,” vertelt Haarman. “Ik herken de gevoelens van de ouders overigens wel hoor, maar op dit moment is er geen aanleiding om maatregelen te treffen. Toevallig reed ik gistermorgen vroeg nog over de Raarhoeksweg. Je ziet dan grote groepen scholieren fietsen en dat automobilisten dan ook gelijk hun snelheid aanpassen.”

Ook komen er geen drempels of plateaus te liggen. “De hulpdiensten hebben al moeite genoeg om binnen 8 minuten ter plaatse te zijn. Ook landbouwmachines ondervinden veel hinder van deze obstakels. We rekenen ook op een stuk verantwoordelijkheid van de weggebruiker.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.