galerie sous terre opent deuren op serbonne

Galerie Sous-Terre heeft afgelopen zaterdag een nieuwe vestiging geopend in Inspiratiepark Serbonne in Nijverdal. Het enorme park van vier hectare biedt de bezoeker alles op het gebied van bouw, verbouw en inrichting van het huis. En daar hoort dus ook kunst bij.

Galerie Sous-Terre presenteert in Serbonne een breed aanbod aan kwalitatief hoogstaande hedendaagse kunst. De galerie bestaat al meer dan twintig jaar, heeft vestigingen in Lithoijen, Aalsmeer en Appeltern en vertegenwoordigt ruim tweehonderd kunstenaars. Ook vele bedrijven maken gebruik van de expertise van Sous-Terre. De galerie op Serbonne is gevestigd in het evenementengebouw Beaumade. Het plan is om hier jaarlijks meerdere exposities te organiseren, waarbij zoveel mogelijk disciplines in de kunst aan bod komen.

Tijdens de openingsexpositie van Sous-Terre is werk te zien van diverse kunstenaars die aan de galerie verbonden zijn. Een drietal van hen komt wat uitgebreider in beeld.

Het werk van de Amsterdamse schilder Edo Kaaij wordt exclusief door galerie Sous-Terre aangeboden. Edo laat zich onder meer inspireren door vrouwengezichten. Zijn werk is een combinatie van realisme en mystiek, verweven in een spel van kleuren en paletmesstreken.

De beeldhouwster Jonneke Kodde maakt ranke bronzen beelden die huizen en tuinen in binnnen- en buitenland sieren. Jonneke laat zich vaak inspireren door de natuur. Zij creëert onder meer vogels in verschillende hoedanigheden. Liesbeth Rutten maakt langgerekte fragiele beelden, zowel abstract als figuratief. Meestal solitaire vrouwenfiguren in diverse gemoedstoestanden of dubbelfiguren die een vorm van verbondenheid verbeelden.

De openingsexpositie loopt tot en met 31 oktober en is te bezoeken op maandag van 13.00 uur tot 17.00 uur en op dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Galerie Sous-Terre is te vinden in het ‘Inspiratiepark Serbonne’ gevestigd aan de Van den Bergsweg 3 in Nijverdal, tel: 0548-616838 of 0412-482159/ info@galerie-sous-terre.nl. Voor meer informatie over de galerieën of de kunstwebwinkel van Sous-Terre: staging2.galerie-sous-terre.nl of staging2.kunstwebwinkel.com Voor meer informatie over het inspiratiepark: staging2.serbonne.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.