gae onderuit tegen sc cambuur

In een ietwat beladen wedstrijd, die gespeeld werd in de stromende regen te Deventer, is Go Ahead Eagles met 2-1 onderuit gegaan tegen SC Cambuur.

GAE verzuimde in de eerste minuut te scoren. Cambuur kwam na 10 minuten op voorsprong. Daarna kreeg GAE soms wat grip op de wedstrijd, maar de scherpte ontbrak, zeiden de fans. Stanley Menzo, de trainer van Cambuur, liet tijdens de persconferentie weten: “Tegen de Eagles is het altijd moeilijk. GAE speelt goed en effectief, ondanks het jonge team. Wij hebben onze jongens daar voor gewaarschuwd, maar na de eerste tien minuten toen wij op voorsprong kwamen, had de stand ook andersom kunnen zijn.”

Trainer Ulderink van GAE gaf aan dat de Eagles een slechte start maakten. Ulderink: “De posities stonden niet sterk en we konden elkaar moeilijk vinden. De eerste helft bestond bij uit opwellingen. We probeerden ons te handhaven en terug te komen. Nadat we uit de kleedkamer kwamen, waren de eerste 15 minuten goed, het tempo ging omhoog, alleen verzuimden we een aantal zaken.

Beide trainers betreurden het verloop van het laatste deel van de wedstrijd. Opstootjes onderling op het veld en twee rode kaarten: één voor Hese van Cambuur en één voor Bus van GAE.

Scoreverloop:

Serhat Koc (’11) 0 – 1

Reza Ghoochannejhad (’90) 0 – 2

Jhon van Beukering (’93) 1 – 2

Foto’s en tekst: Johan Wolff

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.