Home / archiefcentraal / fruitpersdag in welsum

fruitpersdag in welsum

Appel- en perenbomen leveren jaarlijks vele kilo’s fruit, meer dan men doorgaans gebruikt of verwerkt. Een organisatie voor de verwerking daarvan ontbreekt, waardoor veel fruit verloren gaat. In de boerderijwinkel van Gert en Gerrie Huiskamp aan de Erveweg 12a in Welsum kun je daarom je appels en peren laten persen tot sap. Op zaterdag 11 september en zondag 4 oktober kunnen particulieren al hun appels en peren laten persen tot sap. Het sap wordt verpakt in vijf liter pakken, nadat het is gepasteuriseerd.

Lees ook

Schuur aan Haarweg in Lemelerveld afgebrand

LEMELERVELD – Vanmiddag heeft een grote brand gewoed in een schuur aan de Haarweg in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.