fotowedstrijd buslijn 4 hoopt nog op inzendingen

De fotowedstrijd die momenteel loopt voor het behoud van buslijn 4 tussen Heeten en Raalte komt nog niet echt van de grond. Op 15 augustus startte de SP Raalte de actie om meer passagiers te krijgen tussen Heeten en Raalte. De bedoeling is een foto in te zenden, gemaakt vanuit buslijn 4. De actie loopt nog tot 30 september.

Harry van Kampen, raadslid van de SP en zelf buschauffeur, bedacht de fotowedstrijd. Van Kampen: “Door deze actie willen we mensen motiveren om een keer de auto te laten staan en de bus te pakken. Het is een manier om meer passagiers op de buslijn te krijgen.”

De provincie Overijssel wil de buslijn opheffen, omdat er te weinig passagiers worden vervoerd. Van Kampen is er van overtuigd dat de buslijn moet kunnen blijven bestaan. Door de fotowedstrijd moet de buslijn onder de aandacht worden gebracht. De winnaar van de foto krijgt overigens een vliegticket ter waarde van 200 euro.

SP-bestuurslid Ellen van den Berg meldt dat er sinds 15 augustus nog niet veel mensen een inzending hebben gedaan. “Van tevoren konden we geen voorstelling maken hoe de wedstrijd zou verlopen. Natuurlijk hoop je dat mensen leuke foto’s inzenden. Maar geen paniek, de fotowedstrijd loopt nog tot 30 september en daarnaast zijn we allang blij dat de buslijn onder de aandacht van de mensen wordt gebracht,”, aldus Van Den Berg.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.